Povaaminen ja horoskoopit. -onko tulevaisuuteen katsominen sopivaa?

Meedioiden välityksellä tapahtuva yhteys "henkimaailmaan" on ikivanha tapa.
Onko se sopivaa ?

Spiristististen asioiden harrastus on laajaa nykyaikanakin ja lopun aikana tulee tapahtumaan suuria ihmeitä paholaisen toimesta. (Ilm 13:13-15)

Raamatun kanta spiritismiin on ehdottoman kielteinen. Muinaisessa Israelissa yhteydenpito ns. vainajahenkiin rangaistiin kuolemalla. (5 Moos 18:10-12, 3 Moos 20:27)
Raamatun mukaan todellisuudessa vainajahenkiä ei ole olemassa, sillä kuolleet eivät Raamatun mukaan ole tietoisssa tilassa. Sielun kuolemattomuusopit kaikki ovat spiritismin seurausta josta se on periytynyt kirkkoihinkin. (Saarn 9:5-6,10)
Nämä "yhteydenpitäjät" ovat demoneita eli langenneita enkeleitä itse paholaisen palveluksessa jotka vainajiksi tekeytyen pettävät ihmisiä saaden ihmisten mielet hallintaansa. Kun mieli on paholaisen hallinnassa ihminen tulee johdetuksi paholaisen tahdon mukaan ja tällä tavoin ennustukset voivat "toteutua."
Meediot voivat tosin itse olla ymmärtämättömiä keiden kanssa seurustelevat ja itsekin tietysti petettyjä.

Moni ihminen alkaa leikkiä uteliaisuudesta pahojen henkien kanssa. Nähdessään voiman osoituksia hän tulee houkutelluksi yhä pidemmälle, kunnes lopulta ihmistä hallitsee tahto joka on ihmisen omaa tahtoa voimakkaampi ja ihminen joutuu käymään todella kovan taistelun päästäkseen irti. Kun ihminen hylkää Jumalan, Henki vetäytyy kokonaan pois ja ihminen voi vajota järkyttävän syvään alennustilaan jossa voi tapahtua mitä tahansa.

Pettäjinä demonihenget toimivat lausuen kauniita sanoja ja moni ihminen on liikuttunut ajatellessaan että on saanut kuolleelta omaiseltaan viestin. Tulee kuitenkin aina muistaa, että paholaisen perimäinen tarkoitus on aina petos ja ihmisen tuhoaminen. Tämä toteutuu viimeistään kun ihminen on kadotettu.

Ennustelu liittyykin Jumalasta luopumiseen. (Jes 2:6) Spiritismin harrastajia kohtaa tuho. (Jes 47:9-15) Jumalan kansa Israel joskus lankesi spiritismin syntiin. (2 Kun 17:16-17, 21:6)

Jari Laurila
http://jarinhotelli.blogspot.com
2.10.2011

Lisää aiheen läheltä:  http://jarinhotelli.blogspot.com/search/label/13





 - Nurmon kirkolla.
(Kuva:Jari Laurila:2012)